Facebook Petra Nuzdorfer

HIPP

BIO je danes beseda, ki odmeva povsod. In mamice ga cenijo kot še nikoli doslej. Zato so HIPP izdelki najprimernješi za moje malčke!

Bio kakovost, ki jo pri HIPP-u dosegajo, je plod več kot 50 letnega tesnega sodelovanja s HiPP-ovimi ekološkimi pridelovalci, ki so vedno celo presegali zakonsko določene zahteve ekološkega pridelovanja. Zato imajo poseben HiPP Bio pečat. Claus Hipp s svojim imenom osebno jamči za kakovost teh izdelkov. Vse HiPP-ove izdelke, narejene iz ekološko pridelanih surovin, boste prepoznali po modrem BIO pečatu z njegovim podpisom. Torej ste lahko ob pogledu na svojega malčka pomirjeni, saj ste mu ponudili le najboljše, kar narava lahko nudi. Pri HIPPu je poleg kakovosti na prvem mestu tudi varnost, saj gre za naše najmlajše, zato naredijo več kot 260 kontrol na vsak kozarček, preden gre ta na police in kar 700 kontrol na vsako serijo mlečnih formul.

HiPP jamči tudi, da za proizvodnjo otroške hrane ne uporabljajo GSO surovin. HiPP jasno zavrača zeleni genski inženiring. Kot eden izmed vodilnih proizvajalcev otroške hrane imajo še posebej veliko odgovornost. Posledično HiPP zavrača sproščanje gensko spremenjenih organizmov v okolje zaradi okolijskih in etičnih razlogov.