Facebook Petra Nuzdorfer

Cenik

CENIK STORITEV (velja za leto 2017)

1. Fotografiranje NOSEČNICE z družino:
Krasen čas pričakovanja vašega novega člana naj bo ujet v objektiv in za vedno ujet na fotografiji. Najboljši čas za fotografiranje trebuščka je okoli 34. tedna nosečnosti. Rezervacije so najboljše že takoj, ko izveste, da pričakujete mali čudež, saj če me pokličete okoli 34. tedna, ko naj bi se fotografiranje odvijalo, so lahko termini že vsi zasedeni. Na voljo je zunanje fotografiranje ali studijsko fotografiranje. Prav tako sta dva paketa, mini ali polni paket. Mini paket je kratek, povprečno okoli 15 min fotografiranja, skupaj s pogovorom in dogovarjanjem pa okoli 30 min (za računalnikom pa sem po našem fotografiranju še nekaj ur za izbor in obdelavo vaših fotografij). Naredimo 3 različne scene po vašem izboru, fotografiranje poteka v enem oblačilu (lahko razkrijemo trebušček in se fotografiramo tudi v spodnjem perilu), prejmete 9 fotografij. Polni paket pa nam vzame okoli 60 min fotografiranja, naredimo več kombinacij, različnih postavitev, detajlov, več različnih oblačil. Na koncu samega fotografiranja prejmete 25 različnih izbranih fotografij. Zelo je zaželjen partner in otroci (če jih imate) pri obeh paketih. Nekaj rekvizitov, oblačil in dodatkov imam jaz, vi poskrbite le za nekaj malenkosti.
Termini v studiu možni od ponedeljka do petka od 8:00 do 14:00, vsake toliko časa se odpre tudi sobota. Zaradi velike zasedenosti je najboljša rezervacija  že takoj, ko se odločite, da pridete k meni, pa čeprav ste morda šele v drugem mesecu. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Cena
Studio POLNI paket: 150€ 
Studio MINI paket: 60€
Narava POLNI paket:170€
Narava MINI paket: 110€


 


2. Fotografiranje NOVOROJENČKA (4-14dni) z družino in sorojenci:
Fotografiranje novorojenčka poteka v prvih 4-14 dneh po rojstvu, najbolj zaželjeno že v prvem tednu. Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz, vi poskrbite le za spečo in sito štručko. Izbor scen, barv, kapic in vseh dodatkov je popolnoma vaša izbira. V samo slikanje je vključeno slikanje novorojenčka z mamico posebej in novorojenčka z očkom posebej Vedno naredimo tudi družinsko sliko, torej starša z novorojenčkom, v kolikor so prisotni tudi sorojenci, tudi z njimi. Na koncu prejmete do 25 različnih fotografij. Termini v studiu možni od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Potrebno je vnaprej rezervirati svoj terminček. Zaradi zasedenosti terminov prosim pokličite prej, torej pred porodom, da vam povem vsa navodila. Fotografiranje povprečno traja 1.5ure, vsake toliko pa vse do 3h ur, odvisno od sodelovanja vašega malega čudeža. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja (v vrednosti 25€).
Cena
POLNI paket:  250€


3. MESEČNO fotografiranje dojenčka:
Najbolj primerno za otročke do enega leta (za starejše oziroma od enega leta dalje poglejte pod tromesečnice). Vašega dojenčka fotografiramo vsak mesec v studiu na določeno tematiko (ena scena/tematika vsak mesec), začnemo s prvim mesecem starosti. Fotografije prejmete vsak mesec sproti, torej 1. mesec, 2. mesec, 3. mesec, ... vse do enega leta. Termini so v studiu možni ob torkih od 8:00 do 13:00. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Na izbiro imate dve možnosti:

- časovnica: malčke se fotografira na eno tematiko vsak mesec. Tako se zelo lepo vidi, kako vaš dojenček raste.
- mešano: vsak mesec drugačna tematika. 
Cena
Mesečnice: 300€ za celo leto (12obiskov)
 


4. TROMESEČNO fotografiranje vašega malčka:
Do enega leta: Vidimo se vsake tri mesece, torej 4x v letu. Vsakič si izberemo različno sceno za fotografiranje in eno sceno za časovnico za celo leto. Po 12ih mesecih dobite poleg vseh fotografij tudi kolaž časovnice (4slike skupaj) v digitalni obliki.
Od enega leta dalje: Možna zamenjava časovnice s tematskim fotografiranjem, torej naredimo dve tematski, po lastni izbiri, lahko tudi v naravi.
Termini v studiu možni ob torkih 8:00 do 13:00 (ali narava za starejše od enega leta, popoldan med tednom).  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Cena:
Studio: 250€ za celo leto
Narava: 300€ za celo leto


5. Fotografiranje DOJENČKA, OTROKA z družino in sorojenci:
Dojenčki se slikajo lahko že od enega meseca dalje. V kateri starosti bi slikali vaše malčke je vaša odločitev, saj je vsak mesec nekaj posebnega, se pa starši največkrat odločijo za mejnike pri 6. mesecu ter za 1. rojstni dan (glejte paket rojstni dan). Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz, vi poskrbite le za razigranega in veselega malčka ali malčico. Družinska slikica je vedno vključena. Sorojenci seveda vabljeni. Termini v studiu možni od ponedeljka do petka od 8:00 do 13:00, sobote so, a so redke. Potrebno vnaprej rezervirati svoj terminček.  Možna dva različna paketa, polni in mini paket. Mini paket je kratek, povprečno okoli 15min fotografiranja, skupaj s pogovorom in dogovarjanjem pa okoli 30min (za računalnikom pa sem po našem fotografiranju še nekaj ur za izbor in obdelavo vaših fotografij). Naredimo 3 različne scene po vašem izboru, fotografiranje poteka v enem oblačilu, prejmete 9 digiatalnih fotografij, iz vsake scene po 3 fotografije. Polni paket pa nam vzame dobrih 60min fotografiranja, naredimo več kombinacij, različnih postavitev, detajlov, lahko se preoblečemo. Na koncu fotografiranja prejmete 25 različnih izbranih fotografij. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (pri nakupu polnega paketa)
Cena
POLNI paket: 200€
MINI paket: 100€ 


6. Fotografiranje ROJSTNEGA DNE:
Možna dva različna paketa, polni in mini paket. Mini paket je kratek, povprečno okoli 15min fotografiranja, skupaj s pogovorom in dogovarjanjem pa okoli 30min (za računalnikom pa sem po našem fotografiranju še nekaj ur za izbor in obdelavo vaših fotografij). Naredimo 3 različne scene po vašem izboru (ena izmed treh scen je seveda s tortico), fotografiranje poteka v enem oblačilu, prejmete 9 fotografij po izboru fotografinje. Polni paket pa nam vzame dobrih 60min fotografiranja, naredimo več kombinacij, različnih postavitev, detajlov, lahko se preoblečemo. Na koncu fotografiranja prejmete 25 različnih izbranih fotografij. Tortico prepustite meni (jo naročim v slaščičarni Rajska ptica) in vse kar morate poskrbeti je za svojega malčka, da bo sit in naspan. Prva, druga, tretja ... svečka vašega malčka je nekaj, kar si je potrebno zapomniti in ovekovečiti. Družinska slikica je seveda vključena in prav tako slikanje s sorojenci. 
Termini v studiu možni od ponedeljka do petka od 8:00 do 13:00. Potrebno vnaprej rezervirati svoj terminček.  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (za polni paket).
Cena
POLNI paket: 210€ (torta vključena)
MINI paket: 110€ (torta vključena)


7. Fotografiranje DRUŽINE  V NARAVI:
Najlepše fotografije družine so v naravi, zato se odpravimo na kratek sprehod in vas poslikamo med sprehodom in igranjem. Potrebno vnaprej rezervirati svoj terminček.  Za fotografiranje v naravi se dogovarjamo sproti, glede na vreme in vremensko prognozo, a rezervacija že mora biti narejena. Žal se včasih termini tudi zavlečejo v druge mesece, saj če je veliko slabega vremena, ne moremo slikati po dežju in če je 35 stopinj, prav tako ne. Skratka, čakamo na ugodne razmere, zato morate biti malo potrpežljivi glede časovnega okvira fotografiranja. Tudi tukaj možna dva različna paketa, polni in mini paket. Mini paket je kratek, povprečno okoli 15min fotografiranja, skupaj s pogovorom in dogovarjanjem pa okoli 30min (za računalnikom pa sem po našem fotografiranju še nekaj ur za izbor in obdelavo vaših fotografij). Fotografiranje poteka v enem oblačilu, prejmete 9 fotografij, naredimo pa 3 različne postavitve. Mini paketi potekajo na lokaciji po izboru fotografinje, največkrat v Ljubljani. Polni paket pa nam vzame dobrih 60min in se dobimo na lokaciji, ki si jo izberete sami (za lokacije izven LJ je potrebno doplačilo za prevoz*). Fotografira se vsakega otroka posamično, skupaj v parih ali trojkah ter seveda s starši, torej naredimo vse možne kombinacije. Preoblačenje je vključeno.  V kolikor vaši otroci sodelujejo tako kot morajo dobite 30 fotografij, izbranih in obdelanih. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (pri rezervaciji polnega paketa).
Cena
POLNI paket: 250€
MINI paket: 110€


9. Vrednostni boni:
po dogovoru


Možnost nakupa DARILNIH bonov za vaše najbližje kot oblika UNIKATNEGA darila ob rojstvu, rojstnem dnevu, nosečnosti itd. Za rezervacijo termina z darilnim bonom je potrebno poklicati obvezno najkasneje 3 mesece pred iztekom bona, saj za iztek bona ne odgovarjamo. Bona ni mogoče menjati za gotovino. Veljavnost bona je 12 mesecev od dneva nakupa.

POMEMBNO: 
Fotografinja obdrži vse fotografije v arhivu. Raw/surove fotografije (negativi) niso vključene v pakete in jih ni mogoče dobiti za nobeno ceno. Izbor najlepših fotografij in njihova obdelava je odločitev fotografinje, zato reklamacije niso možne.

Popusti se ne seštevajo, prav tako pa darilnih bonov ni mogoče menjati za gotovino.
Vse fotografije na strani so objavljene s privolitvijo in odobritvijo slikanih oseb oziroma njihovih staršev.
Fotografinja sama izbere določene fotografije, posnete na fotografiranju po svojem okusu, negative in preostale posnetke ni mogoče dobiti. Izmed vseh prejmete galerijo, iz katere izberete svoje najljubše posnetke. Fotografije prejmete preko e-galerije v roku 14-21dni, če pa pride do kakšne bolezni ali neodložljive zadeve, pa prosimo za razumevanje, da se lahko zavleče še za nekaj dni.
Možen je nakup unikatnega lesenega USB ključka za 20eur kot dodatna storitev (ni obvezno, po izbiri). Možnost nakupa unikatnih foto albumov, ogled možen v studiu.

Fotografiranja potekajo v studiu v Ljubljani.
Pri MINI paketu je možnost nakupa dodatne "scene" po ceni 40eur. Pri vseh paketih je možnost nakupa dodatnih fotografij, cena posamezne digitalne fotografije je 15eur. 

DELOVNI ČAS STUDIA:
med tednom dopoldan
 

Posebne želje naročnika za poseben termin z njihovimi željami po popolni obravnavi (za podjetja, kampanje, tudi starše s posebnimi željami) se obračunajo 200eur/h, vključno z retušo. Seveda se o tej obravnavi domenimo pred samim fotografiranjem.
V kolikor na svoj določeni termin zamudite in se vaše fotografiranje podaljša v naslednji termin, ki ga ima določenega druga stranka, ali se podaljša na željo stranke, se doplača 30eur do 30min zamude in cena se dvigne sorazmerno z podaljševanjem. Če svojega termina ne odpoveste vsaj 24ur pred fotografiranjem se darilni bon šteje kot porabljen in ga ni mogoče uporabiti za nov termin. 

Možna so spreminjanja cenika brez vnaprejšnjega obveščanja in variiranja v cenah glede na posamezni dogovor s strankami. Kupljen darilni bon ima vrednost za tisti paket, v katerem času je bil kupljen in se ne prilagaja spreminjanjem cen. 

 

Splošni pogoji